Wednesday, May 10, 2017

5 x dit zijn de bikini trends voor deze zomer

Van bikini's heb je er nooit genoeg! Teminste ik niet;-) Vaak koop ik rond deze tijd al een paar bikini's bij Primark en H&M, maar ik moet toch wel zeggen dat de kwaliteit hiervan niet altijd helemaal super is. Ze slijten snel en zijn soms een beetje doorzichtig. Tijd dus om te investeren in een merk bikini. Nu kwam ik bij LASCANA uit met super veel mooie bikini's en badpakken. Kijk hieronder de bikinitrends van deze zomer en mijn nieuwste aanwinst:-)


5 x bikini trends deze zomerRuffles
Ruffles zijn ook dit jaar weer helemaal de trend. Ik heb zelf een bandeau bikini met Ruffles. Ook fijn voor de dames met een iets mindere voorgevel;-) want door Ruffles lijken je borsten groter;-)


Een ruitje
Deze ruitjes trend zien we ook al veel voorbij komen in kleding, en dus nu ook bij de bikini.
 Dierenprint
Dierenprintjes zijn nog steeds hot, vooral de luipaardprint zie je veel terug komen.
 Halter/ one shoulder
De sportieve haltertop is ideaal om een duik mee te nemen. Deze blijft namelijk goed op z'n plek zitten. Ook de one shoulder bikini top zien we als nieuwe trend bij bikini's en badpakken voorbij komen. Ik ben zelf niet zo'n fan, omdat je dan 1 gebruinde schouder hebt;-)
 Bloemenprint
De bloemenprint is deze lente al helemaal hot, we nemen deze ook mee in de zomer.


 

Zelf ga ik deze zomer ook voor een kleurrijk printje. Van deze print krijg ik helemaal zin in de zomer. En de Triangel bikini past goed bij mijn figuur.                                   
Heb je ook nog een strak zomerlichaam nodig? Doe dan mee aan onze Fitgirl Bikini Challenge

No comments: