Tuesday, April 4, 2017

Ready for summer? | Brazilian Wax


Altijd irritatie door het scheren? Probeer dan eens een Brazilian Wax. Ik ben hier vorig jaar mee begonnen, en wil niet meer zonder. Ik heb geen last meer van bultjes, rode plekjes en mijn haargroei komt veel minder snel terug en voelt super zacht aan. 

Wat is een Brazilian Wax?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortel intact zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Waxen is ideaal voor mensen die een geïrriteerde huid krijgen van het scheren. Bovendien worden de dode huidcellen door het waxen ook verwijderd en dat maakt jouw huid heerlijk zacht! 


Een brazilian wax is letterlijk en figuurlijk een gevoelig onderwerp. Bij de brazilian wax wordt elk haartje down under verwijderd. Je bepaald zelf of je nog een streepje, driehoekje, of helemaal geen streepje wilt houden. Bij de Brazilian wax wordt ook het haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen verwijderd. Voor je eerste brazilian wax adviseren ze om je haartjes 2 weken niet te scheren. Bij je 2e brazilian wax hoeven de haartjes minder lang te zijn omdat ze dan al minder stug zijn. Meestal kom ik na 4 tot 5 weken weer terug. 

Kies voor een professional

Als je voor het eerst komt voor een Brazilian wax zal er een moment komen waarop je je kleding uit zult moeten doen. De eerste keer kan wat ongemakkelijk zijn. Maar een professional ziet dagelijks schaamstreken en hebben echt alles al eens gezien. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Bij studio 1 in Groningen nemen ze de tijd om alles uit te leggen en stellen ze je erg op je gemak. Wat ook erg fijn is, is dat ze met hele fijne producten werken. Ze gebruiken bij studio 1 Flexiwax hotwax. Deze hars zonder colophonium en zonder rosinaten is zeer geschikt voor de gevoelige huid en ook de allergische huid. 
Klik hier voor het maken van een afspraak bij studio 1 in Groningen

No comments: