Saturday, July 23, 2016

Deze festivals mag je niet missen + Outfit inspiration

The summer is magic! Deze zomer ga ik weer naar super leuke festivals! Zon, drankjes, dansjes, theater, lekker eten, drinken en leuke mensen om je heen! Ik heb er zin in. Maar het allerbelangrijkste is, wat doe ik aan? 

Ik heb een mooie jumpsuit gevonden, en met de juiste accessoires heb ik, denk ik de perfecte festival outfit gevonden. Nu moet het wel mooi weer worden natuurlijk, anders heb ik als back-up mijn korte Levi shortje met panty, Kiboots en kanten shirt. Maar ik ga er vanuit dat het zonnetje schijnt en ik lekker met blote benen in mijn nieuwe outfitje naar buiten kan;-)


Less is more

Ik heb gekozen voor een korte simpele zwarte jumpsuit. Omdat ik lekker wil dansen, draag ik hierbij mijn Adidas Stan Smith sneakers. Mijn haar draag ik los, misschien met een los vlechtje aan de zijkant. Ook heb ik nog een veertje die ik erin maak. Mijn make-up is neutraal en mijn nagels lak ik in een felle kleur. 

Onmisbaar

Voor de avond neem ik mijn biker jacket mee. Dit maakt mijn outfit lekker stoer. Ook gaat mijn lippenbalsum van nivea zeker mee. 

Finishing touch

Accessoires zijn onmisbaar bij een basic outfit. Ik heb deze toffe tas met franjes voor mijn verjaardag gekregen. Dit is een echte musthave voor het festival seizoen deze zomer. Een zonnebril doet net zoveel met een outfit als een tas. Ik vind deze van Polaroid  super fijn zitten en het leuke printje en deze kleur glazen maken mijn outfit helemaal af. 


Deze festivals wil je niet missen!

Welcome to the Future - 25 juli Amsterdam
Milkshake - 30-31 juli Amsterdam Nederland
Welcome to the Village - 15 t/m 17 juli in Leeuwarden
Duikboot Festival - 29 augustus Breda
Mysteryland - 29 en 30 augustus Haarlemmermeer
Pacha Festival - 3 september in Arena Park Amsterdam
Lief Festival - 5 september Utrecht
Nazomeren Festival - 10 september Groningen
Smeerboel - 12 september Utrecht
Kadepop Festival - 24 en 25 september Groningen

Wat vinden jullie van mijn outfit? en staan er bij jullie ook leuke festivals op de planning? Liefs, Rosa


Post a Comment