Monday, June 13, 2016

Fotoverslag | Glamour Health Challenge

Deze maand roept ook Glamour heel Nederland op om fit te worden voor de zomer. Super leuk dat wij een uitnodiging kregen voor het Glamour Health event in de Rai Amsterdam! Samen met Ursula en Mandy van Followfitgirls gingen we afgelopen zaterdag naar het event. Binnengekomen was het een ware fitnesswalhalla! Allemaal fitgirls die klaar staan voor een sportieve dag! 

Super vrolijk werd ik van al dat roze 

De dag werd gepresenteerd door Glamour's hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp en Acteur/hottie Manuel Broekman

Ook in de wc's was het gezellig;-) Mirror-selfie


Jaaa een ballenbak! Daar moest ik natuurlijk even in jumpen;-)


Ursula bij de Zalando foto-experience. Tijdens het springen op een trampoline werd er een heel tof filmpje gemaakt. Deze kregen we gelijk in onze mailbox.

En er moest gegeten worden;-) Er waren verschillende standjes met eten, drankjes en lekkere zoetigheden. Ook dit broodje falafel was yummie
Ursula heeft haar doel op de muur geschreven! 600 km mountainbiken in zes dagen in Zambia om de strijd tegen kindhuwelijken te steunen!Training van Nike-trainers en de fitbloggers van Runninglau, Foodie-ness, Totally Two, Fit With Marit en Girls Love Healthy Hoe leuk zijn deze Tony Chocolonely repen speciaal voor het Glamour Health EventWe hebben meegedaan aan een Ballet Beautiful sessie van de Amerikaanse ballet-goeroe Mary Helen Bowers. Ze is bekend omdat ze vele wereldberoemde celebs zoals Doutzen Kroes, Romee Strijd en Miranda Kerr training geeft. Natalie Portman heeft ze klaargestoomd voor haar rol in Black Swan. Ook was topmodel Maud Welzen aanwezig. Ze heeft in 2012,2014 en 2015 aan de Victoria's Secret model show meegelopen.
Het was een pittige workout met een mix van klassiek ballet en oefeningen voor een lenig en gespierd lichaam. Ik voelde mijn billen wel branden! Binnenkort maar eens deze oefeningen met jullie delen;-)Ook gaf Faya Lourens een killerbody-training waar alle meiden zeer actief meededen. Work that body!Het was een leuke en sportieve dag en ik heb zeer genoten met de fitgirls. En natuurlijk met de beker naar huis;-) Waren jullie er ook tijdens de Glamour Health Challenge? En hoe hebben jullie het ervaren? Hoor het graag in een reactie hieronder! Liefs Rosa
Post a Comment